Over Les Grands Vins

Mijn naam is Monique Nieswaag-Buursema en ik ben de eigenaresse van de wijnspeciaalzaak. Met veel plezier en enthousiasme sta ik in de winkel om mijn, veelal vaste, klanten van dienst te zijn. Om goed beslagen ten ijs te komen en mijn klanten een vakkundig advies te kunnen geven, heb ik de vinologenopleiding aan de Wijnacademie gevolgd en met succes afgerond. Dit is niet de gemakkelijkste maar wel echt de leukste opleiding die je je maar kunt bedenken!

Alle wijnen die in onze winkel te vinden zijn, heb ik zelf geproefd en beoordeeld voordat ze aan het assortiment werden toegevoegd. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarom is er in de winkel een breed aanbod te vinden, zowel voor de beginnende wijndrinker, als voor de (ver) gevorderde wijndrinker, er valt altijd voor iedereen iets geschikts te ontdekken.

Ik verwelkom u graag in Les Grand Vins, Dé Wijnwinkel van Zuidlaren en omstreken.

De winkel is gevestigd aan de Kerkbrink 6a in Zuidlaren, schuin tegenover de Hervormde Kerk en is geopend op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarbuiten is het altijd mogelijk om op afspraak de winkel te bezoeken. Neem hierover telefonisch contact op met 06-2293 7741 en we stemmen samen de dag en het tijdstip af.