Wereldse wijnen

Wijnen van over de hele wereld

Inmiddels telt het assortiment meer dan 400 verschillende wijnen uit de meest uiteenlopende wijngebieden. Naast toegankelijke huiswijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben wij een groot assortiment aan kwaliteitswijnen uit de belangrijkste wijngebieden ter wereld, waaronder De Bourgogne, Bordeaux, De Rhône, Piëmonte, Toscane, Veneto, Rioja, Rueda, Pfalz, Zuid Afrika, Chili, Argentinië en ga zo maar door.

Wij hebben ook leuke pareltjes uit minder bekende wijngebieden. Het is super leuk om op zoek te gaan naar wijnen van kleinere wijnhuizen, die wellicht minder bekend zijn bij het grote publiek, maar vaak van erg goede kwaliteit. Hiermee kunnen we u echt verrassen.

Meer dan alleen wit of rood

Naast witte, rode en rosé wijnen hebben we een ruim assortiment mousserende wijnen, dessertwijnen en een mooie collectie aan port. De laatste jaren krijgen we steeds meer vraag naar alcoholvrije wijnen, dus die maken vanzelfsprekend ook onderdeel uit van ons assortiment.

Bio en vegan wijnen

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit wijn dat biologisch of biodynamisch geproduceerd is. Deze bio wijn is bij ons extra goed herkenbaar dankzij een speciaal halslabel. Ook ontbreken veganistische wijnen niet in ons wijnassortiment. Om wijn helder te maken wordt vaak eiwit, van eieren of uit melk, gebruikt. Ook bij het filteren van wijnen worden nog producten met een dierlijke oorsprong gebruikt. Bij een vegan wijn wordt niets gebruikt van dierlijke oorsprong, dus ook geen melkproducten of eieren.